Ziekenhuizen

Uw cosmetische ingreep, veilig en vertrouwd in het ziekenhuis (NWZ) of in Centrum Oosterwal / Qyoutis
Qyoutis

Qyoutis

Uw cosmetische ingreep veilig en vertrouwd in het ziekenhuis of in Centrum Oosterwal/Qyoutis. Onze gekwalificeerde plastisch chirurgen van Noordwest Ziekenhuisgroep verrichten naast hun reconstructieve en handchirurgische ingrepen ook veel cosmetische behandelingen. Hierdoor is het mogelijk uw cosmetische ingreep te laten uitvoeren door de best opgeleide en ervaren chirurgen in de veilige omgeving van een topklinisch ziekenhuis, waar u verzekerd bent van alle noodzakelijke zorg en aandacht.

De consulten voor de cosmetische zorg in het ziekenhuis vinden plaats op locaties in Alkmaar en Den Helder. De operaties (zowel onder algehele narcose als lokale verdoving) worden uitgevoerd in de Noordwest locatie Alkmaar en in de Foreest Kliniek (NWZ).

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om geholpen te worden in de luxe ambiance van Centrum Oosterwal/Qyoutis, waar cosmetische ingrepen onder lokale verdoving plaatsvinden in een moderne kliniek met korte wachttijden. Qyoutis is een onderdeel van Centrum Oosterwal en richt zich op huidtherapie en cosmetische zorg op de vertrouwde locatie van Centrum Oosterwal.

Terug
Quality Care is our Slogan