Privacybeleid

Privacybeleid

Privacybeleid

Dit privacybeleid legt uit hoe Noordwest Ziekenhuisgroep uw persoonlijke informatie gebruikt en beschermt wanneer u deze website gebruikt.

Noordwest Ziekenhuisgroep is toegewijd aan het waarborgen van uw privacy. Als we u vragen bepaalde informatie te verstrekken waarmee u bij het gebruik van deze website geïdentificeerd kunt worden, dan kunt u er zeker van zijn dat deze alleen zal worden gebruikt in overeenstemming met dit privacybeleid.

Noordwest Ziekenhuisgroep kan dit beleid van tijd tot tijd wijzigen door deze pagina bij te werken. U moet deze pagina van tijd tot tijd controleren om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met eventuele wijzigingen.

Wat we verzamelen:

We kunnen de volgende informatie verzamelen:

  • Naam
  • Contactinformatie inclusief e-mailadres
  • Demografische informatie zoals postcode, voorkeuren en interesses
  • Andere informatie die relevant is voor klantonderzoeken en/of aanbiedingen

Wat we doen met de informatie die we verzamelen:

We hebben deze informatie nodig om uw behoeften te begrijpen en u betere service te bieden, en in het bijzonder om de volgende redenen:

  • Intern record houden.
  • We kunnen de informatie gebruiken om onze producten en diensten te verbeteren.
  • We kunnen periodiek promotionele e-mails sturen over nieuwe producten, speciale aanbiedingen of andere informatie waarvan wij denken dat u deze interessant vindt, naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven.
  • Van tijd tot tijd kunnen we uw informatie ook gebruiken om contact met u op te nemen voor marktonderzoek. We kunnen contact met u opnemen via e-mail, telefoon, fax of post. We kunnen de informatie gebruiken om de website aan te passen aan uw interesses.

Veiligheid:

We zetten ons in om ervoor te zorgen dat uw informatie veilig is. Om onbevoegde toegang of openbaarmaking te voorkomen, hebben we passende fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures ingesteld om de informatie die we online verzamelen te beveiligen en te beveiligen.

Quality Care is our Slogan